HOME

                                  HOBIE REVOLUTION.

 

Hoi Rene,

Bijgevoegd wat foto’s van mijn gepimpte Hobie  Revolution. Ik heb gekozen voor een Hobie Revolution vanwege het trapsysteem / de pinguinflippers en de vaareigenschappen van de revolution.  Aangezien ik alleen op het zoute nat vis met mijn kajak heb ik gekozen voor de vaareigenschappen van de Hobie Revolution. Vanwege de veiligheid heb ik gekozen voor een oranje kajak.

 

Zoals je ziet heb ik wat extra dingen op mijn kajak gezet. Zoals reflecterende striping aan de zijkant. Een anchor trolley kit met zowel een paraplu anker als een drift anker.  Als opbergkrat heb ik een plastic curver box genomen en daar een aantal gaten in geboord. Ik gebruik 2 hengelhouders. Een die schuin staat. Daar zet ik de hengel in waar ik mee vis. De andere staat recht overeind Ik heb namelijk met de originele hengelsteunen een aantal keer mijn topoog staan schuren aan de pijlers van de Zeelandbrug.

Verder heb ik ook nog een;

Zeilroer, echt een aanrader.

 

Turbofins, erg handig op de Oosterschelde.

 

 

 

Extra handvat tussen mijn seat en de opbergruimte

Omdat ik alleen vliegvis heb ik een LL Bean stripmand aan de zijkant van mijn kajak gemonteerd. I.v.m. de golfslag op het zoute heb ik een aantal gaten erin geboord.

 

 

Tevens heb ik er een fishfinder opgezet. Deze heb ik gemonteerd op een ram mount met verlengarm.

 

De transducer heb ik in mijn kajak gemonteerd.

  

Ik heb een deelbare pp buis gemonteerd met reflecterende striping. Overdag zit deze ingeklapt in de curver box. Indien het mistig of donker wordt klap ik deze buis uit plaats ik hier een kajaklamp in.  Zo schijnt deze 360 graden in het rond.

 

Belangrijk is dat je alles zekert aan je kajak, want mocht je omslaan of iets in het water vallen dan ben je het zo kwijt

Verder nog wat kleine dingentjes, zoals een in 4 delen opvouwbare peddel, extra drijfvermogen in mijn kajak, etc. Zo is er altijd weer iets aan te passen aan je kajak.

 

Groeten,

Andor Hendriks