HOME

                                    

                                  Hobie SportFish

 

 Ik kreeg een mailtje van Patrick Bierings uit Belgie. Hij heeft gekozen voor de
 kleinste Hobie, de SportFish. Zijn mail en foto's.

LOA 2.92 mtr
Breedte 0.72 mtr
Draagvermogen 111 kg.
Gewicht ca 25 kg.

 

 

 

Rene  hier wat fotoīs van mijn kajak hobie sport kleinste model. Ik heb voor de sport gekozen omdat de kajak boven op mijn camperbus komt dus moest hij licht en handig
zijn om op het dak  te tillen .Heb er 1 Scotty hengelhouder op en als dieptemeter gebruik ik een Eagle portable 242 .Tijdens het vissen heb ik de spullen die boven op de kajak liggen zoals hengels en dieptemeter vast gemaakt met koordjes. Je kan zoiets snel verliezen.Ik vis er mee op het OVM waar ik uit de kajak vis met de vliegvishengel.
Ook in de Biesbosch ben ik al gaan vissen op snoek en snoekbaars en daar trol ik met kunstaas en verticaal ik met shads.


Verleden jaar is de Hobie ook mee geweest naar SloveniŽ waar ik op het meer van Bohinje mooie vis-uren heb mogen beleven. Op de dag wat trollen met kunstaas en 's avonds wanneer de forel begon te stijgen met een droog vliegje aan de vliegvishengel. Man, wat een sport heb je dan. Augustus2007 zijn we met de kajak nog een weekje gaan vissen in DK op het Skanderborg meer en heb ook daar gevist op snoek en verder wat trolwerk en meermaals met de jerkbaithengel de kantjes afgevist.

Dat jerken lukt ook zeer goed uit de kajak want je hebt altijd je handen vrij met deze kajak met trappers .Dit jaar2008 wil ik wel eens naar de Oosterschelde, om te gaan vissen met de vliegenlat op de geep kijken als dat maar  goed gaat met al die stroming daar??

 

groeten Bierings Patrick woonachtig in Turnhout Belgie